דייסת קוואקר
- 3 כוסות מים
- 1.5 כוסות קוואקר טחון
- להרתיח מים בסיר, כשרותח, לשפוך מעל את הקוואקר הטחון ולערבב במזלג
- לבדוק את הסמיכות – ייתכן וצריך להוסיף מעט מים או קוואקר
- לבשל כ – 3-5 דקות
- להוסיף קמצוץ מלח ים, 1 כפית גדושה של שמן קוקוס ואם רוצים מעט ממתיק כגון סוכר חום או סילאן
- לאכול חם
- אפשר להוסיף מעט חלב צמחי כגון חלב סויה,אורז, שקדים, שיבולת שועל
- ניתן לשמור במקרר עד 3-4 ימים בכלי סגור
- כדאי לאכול עם מעט שקדים קלופים, אגוזי מלך או תערובת של מבחר זרעים ואגוזים טחונה.