דייסת קוואקר

  • 3 כוסות מים
  • 1.5 כוסות קוואקר טחון
  • להרתיח מים בסיר, כשרותח, לשפוך מעל את הקוואקר הטחון ולערבב במזלג
  • לבדוק את הסמיכות – ייתכן וצריך להוסיף מעט מים או קוואקר
  • לבשל כ – 3-5 דקות
  • להוסיף קמצוץ מלח ים, 1 כפית גדושה של שמן קוקוס ואם רוצים מעט ממתיק כגון סוכר חום או סילאן
  • לאכול חם
  • אפשר להוסיף מעט חלב צמחי כגון חלב סויה,אורז, שקדים, שיבולת שועל
  • ניתן לשמור במקרר עד 3-4 ימים בכלי סגור
  • כדאי לאכול עם מעט שקדים קלופים, אגוזי מלך או תערובת של מבחר זרעים ואגוזים טחונה.