סדנאות

,
אני מקיימת באופן קבוע 2 סוגים של מפגשים קבוצתיים:
1. סדנת בישול – מפגש חד פעמי בן 3 וחצי שעות שבו אני מדגימה, מבשלת, ומסבירה על בישול בריא עונתי. מבשלים ואוכלים כ 6-7 מתכונים.
2. סדרת מפגשים – "תזונה אנטי סרטנית אצלך בצלחת" – סדנה תאורטית שבה לומדים ליישם את עקרונות התזונה הבריאה בחיי היום יום שלנו
מה בסדנת הבישול?
• הדגש של הסדנה הוא על פרקטיקה ויישום ! – איך לתרגם את מה שאנחנו יודעים על תזונה בריאה לאוכל שמגיע לצלחת שלנו. כלומר, איך להכין ביום יום אוכל בריא, נעים, צבעוני וטעים שקל להכין אותו בחיים העסוקים/עמוסים של כולנו.
• סדנת הבישול הבריא מתקיימת לרוב בבקרים, בין השעות 10:00 – 13:30
• בסדנה אני מדברת על מגוון רחב של נושאים הקשורים לתזונה בריאה:
o איך לתכנן תפריט
o איך לבנות מזווה/במה כדאי לצייד את המקרר והפריזר
o מה כדאי ואיך כדאי לאכול? – קמחים/שמנים/סוכרים
o מחקרים חדשים והשלכותיהם ו
• במהלך הסדנה אני מבשלת ומדגימה טכניקות ושיטות שונות של בישול ומכינה ארוחה (בד"כ 6-7 מתכונים)
• בסיומה של הסדנה כולנו יושבים סביב שולחן ואוכלים את כל מה שהוכן – ורואים כמה קל לבשל טרי, בריא, טעים וזמין.
• המשתתפים מקבלים חוברת מתכונים מודפסת ודיגיטלית.
• הסדנאות מתקיימות ברמת השרון, במטבח הפרטי שלי שהוא גדול ומרווח
• משתתפים 12-15 איש
• ניתן לקיים סדנאות פרטיות בתיאום מראש.

סדרת מפגשים "בישול אנטי סרטני – אצלך בצלחת"
• הסדרה מורכבת מ 4 מפגשים שעוסקים בתזונה בריאה ובעיקר מספקת מענה לרצון לתכנן תזונה בריאה שכוללת בתוכה תרגום של המחקר בתחום התזונה האנטי סרטנית לתפריט יומי. בכל מפגש יוצגו עקרונות קלים ופשוטים לישום והסברים לביצוע.
הנושאים הבאים נידונים במפגשים:
• פירות וירקות: איזה ירקות ופירות חשוב במיוחד לאכול? איך להכין אותם? מה לגבי אורגני? מיצים של ירקות ופירות?
• שומנים – מה כן ומה לא? איזה שמנים מומלצים וממה כדאי להימנע? איך להשתמש בהם?
• חלבונים – מהחי? מהצומח? האם חשוב להיות צמחוני? טבעוני?
• מוצרי חלב – מה כן ומה לא?
• דגנים וקטניות – איך לבשל? במה להשתמש?
• מוצרי סויה – כדאי או עדיף להימנע?
• ממתיקים – מה כן ומה לא?
• מזונות על – מהם? האם וכיצד ניתן לכלול אותם בתזונה היומית שלנו?
• כמו כן נדון בעקרונות חשובים נוספים להפחתת הסיכון לתחלואה וחזרה של מחלה:
o תוספים וצמחי מרפא – במה כדאי להשתמש? מתי? ובאיזה מינון?
o ניהול מתחים, פעילות גופנית ושינה – המלצות עדכניות.
למי מיועדים המפגשים?
המפגשים מיועדים לכל אדם שמעוניין להרחיב את הידע שלו לגבי היכולת להשתמש בתזונה ככלי להקטנת הסיכון לתחלואה בסרטן או לחזרתה של מחלה
פרטים טכניים:
• הקבוצה נפגשת אחת לשבועיים. בכל רבעון יש קבוצת בוקר אחת וקבוצת ערב אחת.
• משך כל מפגש – שעה וחצי.
• מקום: אצלי בקליניקה, רחוב שלום עליכם רמת השרון