רכיבים:
• מיץ מ 3 לימונים בינוניים
• חופן ענפי רוזמרין
• חופן עלי לימונית טריים או מיובשים
• 5-6 עלי סטיוויה טריים + 1 כף דבש או סירופ מייפל
• חצי כוס כוס פטל טרי או קפוא (או אוכמניות או תערובת פירות יער קפואים , אפשר דם דובדבנים או תותים אורגניים).
אופן ההכנה:
• לשים את עשבי התיבול בסיר קטן ולמזוג מעל 2 כוסות מים.
• להביא לרתיחה עדינה ולבשל במשך 5
• לסנן , להמתיק, ולהוסיף את פירות היער.
• לצקת למיכל הגשה עם 2 ליטר מים קרים
• להוסיף את מיץ הלימון , וקוביות קרח
• אפשר להגיש עם פרחים אכילים כגון פרחי כובע נזיר או קלנדולה או פרחי הדרים או עלי ורדים מהגינה .